Whiite til tv

Mette skal optræde i fjernsynet, fortalte min kone, da jeg en dag i sidste uge kom hjem fra arbejde. Mette – vores datter – er under uddannelse som pædagog, og hun har sammen med to medstuderende udarbejdet en hovedopgave, som beskriver en ny form for daginstitution for små børn under skolealderen.

Det er kommet vores regionale tv-station for øre, så de har meldt deres ankomst om et par dage for at lave et ret fyldigt indslag om de tre studerendes tanker om, hvordan en anderledes børnehave kan indrettes.

Men Mette havde et problem: Hun mente ikke, at hun havde noget tilpas smart tøj at tage på, når hun skulle optræde foran kameraet, og som studerende kniber det selvfølgelig også med økonomien til at købe noget nyt.

Så min kone forbarmede sig over hende og lovede at betale for noget nyt tøj, hun kan være bekendt at optræde i. I en webshop udvalgte de et par lækre jeans og en smart overdel, begge af mærket Whiite, som jeg kan forstå er et meget anerkendt design. Og billigt var det da heller ikke, kunne jeg se, men skidt med det, for det er en stor begivenhed for Mette, som hun glæder sig meget til.

Hun spurgte min kone, om hun så også kunne låne den nye og flotte halskæde fra Julie Sandlau, som jeg gav min kone i fødselsdagsgave i sidste måned. Det kunne selvfølgelig godt, for den overdel, hun havde valgt, var temmelig åben i halsen.

Nu glæder vi os til at se Mette på tv i næste uge.

Mette

Disclaimer