Stubbs mad – Gastronomi

Egentlig er det helt forkert at sætte dette indlæg i kategorien “Slankekur”, for det handler om mad så lækker, at det er umuligt (næsten) ikke at overspise. Og det er mad fra cateringfirmaet Stubbs i Århus, jeg taler om. Har du nogensinde prøvet deres mad, vil du vide, hvad jeg mener. Jeg har aldrig fået så lækker catering før – og jeg har prøvet lidt af hvert i den niche, skal jeg sige.

Skov og Stubbs råvarer

Jeg er meget, meget glad for mad, men det skal være mad, der giver mig noget. Det behøver ikke være avanceret, men det skal være lavet med kærlighed til både råvarerne og til dem, der skal spise maden. Og det er alt for sjældent, at cateringmad er det. Men Skov og Stubbs Gastronomi har på en eller anden måde formået at forene det praktiske i catering med virkelige madoplevelser. De er sikkert ikke de eneste, der kan det, men de er blandt de få i det mindste.

Man kan se på steder som for eksempel Mangospot, at de har nogle ret fantastiske anmeldelser at fremvise. Og jeg vil sige, at de er yderst fortjente!

Jeg kan ikke sige så meget mere udover at du bør opleve deres mad, hvis du på et tidspunkt får muligheden for det. Desværre er Stubbs Gastronomi ikke en restaurant, hvor du kan komme og spise. Var de det, ville jeg helt klart være en stamgæst, hvis de kan fastholde kvaliteten.

 

Disclaimer