Begravelse i Aalborg kræver en bedemand

Det er en tung følelse, der ligger sig over dig, når du har mistet en, du har kær. Det er som om livet går helt i stå, som om du er blevet pakket ind i bobleplast, uden nogen til at poppe dig ud. Det føles i en overgang som om, det hele aldrig bliver ok igen. Efter et dødsfald, hvor det var en, dy havde kær, tror du aldrig, at du skal blive dig selv igen, aldrig at du heler og skal smile igen, men det skal du. Det kræver dog, at du får taget en ordentlig afsked med den, du havde kær, hvad enten, det var et nært familiemedlem, en kær ven eller en arbejdsom kollega.

Vigtigt med en god bedemand

Derfor er det så vigtigt med en god bedemand til at tage vare på alt det praktiske midt i sorgprocessen. Der skal være en til at sørge for kirken, for salmerne, for blomsterne fra din kæres yndlingssted i Aalborg, for salmerne og for at give det hele mening. Derfor er det så vigtigt med en god bedemand. Det er noget, du og din kære, må overveje inden, hvis der er tid og ellers må du føle dig frem til, hvad du tror, din kære ville have ønsket, så efterkommes det af den gode bedemand.

Med en kompetent bedemand vil Aalborg føles ok igen

Med valget af den rette bedemand, vil du kunne gå igen uden kun at føle afsavn fra den, du havde så kær. Du vil kunne gå ned af Nytorv i Aalborg med et friskt pust af vestenvinden i håret med mindet fra din kære i baghovedet, uden at det nødvendigvis får dårlige følelser til at dukke op. Tværtimod vil det formentlig hovedsagligt være gode følelser; de stunder I havde sammen, de grin I fik grinet sammen, de is I fik spist om sommeren, de snakke I havde på lange sommeraftener på terrassen og under tæpper om vinteren. På den måde lever du videre. Du lever videre uden dårlig samvittighed over at glemme, det første skridt på vejen kan være den rigtige bedemand.

Disclaimer