Et lån til visitkort startede et eventyr

Der er mange gode historier derude i verden, hvis man lige ved, hvor man skal kigge efter dem. Her vil jeg dele en enkelt af dem med dig, og så må vi se, om ikke der kan komme flere af samme slags senere. Det handler om en ung mand – lad os kalde ham John – som for et års tid siden stod i den ubehagelige situation, at han havde mistet sit job. Og det der med understøttelse og en a-kasse var ikke noget, han havde tænkt på at sørge for, for alting gik jo bare så godt. Altså lige til fyresedlen lå der. Så var det slut med alt det gode.

Uden visitkort er du nobody

Vores unge ven John var ganske fortvivlet, for det viste sig at være nærmest umuligt at finde et job. Og efter Danmark fik en rød regering, blev det blot endnu sværere. Og til sidst slap pengene op for John – faktisk helt og aldeles. Han fik så den geniale ide at benytte HI messen i Herning til at søge arbejde hos de mange, mange udstillere. Den ide vendte han med sin bror Jens, der egentlig godt kunne lide den, men som han sagde: “Du er sgu nødt til at have nogle visitkort at præsentere, når du går fra stand til stand og skal sælge dig selv”.

Det var John enig i, for som han selv sagde: “Uden visitkort er du bare nobody!”. Men problemet her var, at John ikke havde en rød øre tilbage – og da slet ikke til at købe visitkort.

Et lille lån med en stor effekt

John gik på nettet fra sin kærestes computer og fandt nogle tilbud på lån på denne hjemmeside: Ugens Billige Lån. Og der fandt han faktisk et af de der kviklån, som han fik i hus (spørg mig ikke hvordan). Han lånte kun et lille beløb, og for de penge bestilte han en stor stak billige visitkort hos Billy Best. Resten af pengene brugte han til en busbillet til Herning og entreen på messen.

Og skal vi nu bare gøre en lang historie kort: John fik et job den anden dag på messen, og det har han stadig. Et godt job endda – og han har betalt lånet tilbage. Se – det er da en opbyggelig historie med en god slutning, ikke?

Disclaimer