Valg af uddannelse


Egentlig vil jeg gerne arbejde med mennesker, når jeg skal videre i mit liv. Lige nu skal jeg bare holde sommerferie. Mine tanker går i retning af, at jeg gerne vil være sygeplejerske. Men med al den ballade, der er omkring dem lige nu, så er jeg ikke så sikker længere. Jeg har også overvejet at blive sosu-assistent. Du ved sådan noget med at passe på ældre og hjælpe dem i deres hverdag. Men jeg har lidt en idé om, at jeg nok bare vil blive sat til at gøre rent for dem. Og det er jeg altså for klog til. Altså bare at gøre rent.

Mere indhold

Der må gerne være lidt mere indhold i mit arbejdsliv. Ikke at det er dårligt at gøre rent. Slet ikke. Jeg ved bare med mig selv, at jeg ikke ville kunne holde et liv med støvsugere og vinduespudsning ud i 40 år. Jeg har snakket meget med min mor om, i hvilken retning jeg skal gå efter gymnasiet. Hun siger, at jeg skal vælge noget, som interesserer mig. Hun har foreslået, at jeg måske starter lidt blidt her efter sommerferien.

Jeg lan lære om stress

Måske noget med en stresscoach uddannelse som her: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse. Hun ved nemlig godt, at jeg afviser at komme på universitetet. Det er ikke en dårlig idé. Det har noget med mennesker at gøre. Det har noget at gøre med at hjælpe dem til at få et bedre liv end det, de har lige nu og her.

Måske bør jeg undersøge det. Bruge lidt af min ferie på at undersøge, hvilke muligheder der er. Og hvad det egentlig går ud på. Jeg tænker, at det ikke bare er samtaler med stressede mennesker. Der må være nogle teknikker, de kan lære, så de kommer igennem den der panik og søvnløshed, de bliver ramt af. Hvad ved jeg. Muligheden vil jeg tænke meget over.

Disclaimer