Om at spare på børnetøj

I min familie er børn en gave og en rigdom, og det har også smittet af i mit ægteskab med Linda. Vi har fem børn, og de er i alderen fra 2 til 9 år, så vi har nok at se til. Det gælder både for så vidt angår travlhed, som det gælder økonomisk. Bevares – vi mangler ikke noget, men det skyldes også, at vi er skarpe på at spare, hvor vi kan. Og et af de områder, hvor vi virkeligt sparer – takket være Funkylittlemonkey Børnetøj – er på ekviperingen af ungerne. For tøj er dyrt, og det gælder da især, når man gerne vil have, de er godt klædt på. Og det vil vi!

Vi bor langt ude på landet i Jylland, og vi har vel omkring 40 kilometers kørsel til nærmeste butik med børnetøj. Det er altså en køretur på i alt 80 kilometer og godt en times transporttid i alt. Og med de benzinpriser, vi har i Danmark, er det ikke en faktor, det er klogt at undlade at regne med. Derfor begyndte vi allerede efter barn nr. 2 at undersøge mulighederne for at købe tøj til dem på nettet, så vi kunne få det leveret lige til døren. Og de undersøgelser førte os vidt omkring, og efter et par mindre heldige forsøg landede vi hos firmaet Funky Little Monkey, der ligger ovre på Sjælland. De har en “rigtig” butik, men der har vi aldrig været.

Børnetøj på nettet

Bytte og returvarer

For os var det selvfølgelig meget vigtigt, at vi nemt kunne bytte, hvis vi kom til at købe noget i en størrelse, der ikke passede. Vi tog os en snak med folkene hos dem, og vi fandt en rigtig god ordning, som de vist nok tilbyder alle i dag i øvrigt. Og så begyndte vi at købe alt tøjet til ungerne der.

Er børnetøj billigere på nettet?

Jeg er ikke helt sikker faktisk. Min gode ven Mikkel siger, at det er. Jeg tror, at i det brede perspektiv er priserne nok udjævnede – noget er meget billigere og andet er ikke. Men for os betyder fordelene ved at kunne handle døgnet rundt og ugen rundt, sparet kørsel og det kæmpe store udvalg en meget stor besparelse i både tid og penge. Skulle vi køre til butikker med samme udvalg, kunne de omtalte 40 kilometer slet ikke gøre det – vi ville skulle køre til flere butikker for at finde det samme udvalg, som vi gør hos Funky Little Monkey.

Økonomi både kan og bør gøres op på flere måder!

Disclaimer