Spanien på afbud


Her er meget varmt. Jeg ligger lige nu og nyder, at hotellet har aircondition. Varmen udenfor er simpelthen for meget for mig. Ungerne synes ikke at kunne mærke det. Heller ikke min kone. Men jeg sveder som en grillet gris. Vi er på Ibiza, og vi kom herned i går. Vi var trætte af den kedelige sommer derhjemme, og på et tidspunkt sagde min datter, at hun ville gå på nettet for at lede efter rejser til sydens sol. Afbudsrejser.

Bestemt ung dame

Hun er 15 år gammel, og meget bestemt en gang imellem. Hun sagde direkte til mig: ”Far, hvad er budgettet? Kan jeg få 30.000 kr. til, at vi kan rejse for?” Hun fik 25.000! Man er vel købmand. …
Der gik sådan ca. 2 timer, så kom min datter tilbage med en besked om, at hun gerne ville have nummeret på mit kreditkort. Hun ville gerne booke afbudsrejserne, hun har fundet til os alle fire. Hun fortalte, at hun har holdt sig godt under budgettet. Faktisk kommer vi afsted for under 15.000. ”Så vi har også noget at rutte med dernede på Ibiza.”

Spanien billigt

Jeg spurgte hende om, hvordan hun havde fundet rejsen. Hun fortalte, at hun først havde søgt efter billige flybilletter til Spanien. Men så var hun faldet over et site, hvor de også tilbød hjælp til at finde billige rejser til Spanien – og det var smart.
Jeg fandt min pung frem og gik med hende ind på hendes værelse. Vi satte os ved hendes PC, og så bookede vi. Nemt og smertefrit for hende. Måske lidt smertefuldt for mig og min bankkonto. Hotellet så ikke værst ud. Tæt på stranden og med pool. Værelserne så som så. Ok. Måske ville jeg hellere have brugt pengene på, at vi kom til Costa Bianca. Men hun tog initiativet, valgte, og har faktisk sørget for, at vi alle nu sidder her i varmen og egentlig er glade.

Disclaimer