Netdating til enhver smag


Hvor man før i tiden var begrænset til at mødes og dates med folk i sine umiddelbare omgivelser og eventuelt i den nærmeste naboby, har internettets opblomstring markant udvidet vores muligheder gennem netdating. Vi vil her tage et kig på nogle af de tilgængelige datingsider på markedet.

Dating DK – den største datingside i Danmark

Blandt datingsider, er Dating DK den største i Danmark. Lige siden dens begyndelse i slutningen af 1990’erne er der kommet et væld af brugere til og ikke uden grund. Det er let at oprette en profil og begynde at se på profiler. Det koster først, når man vil kontakte andre.

Partner med Niveau – en datingportal til veluddannede

Hvis man foretrækker at date andre veluddannede folk, er Partner med Niveau det rette valg. Efter en længere række spørgsmål, bliver ens personlighed vurderet gennem de store fem karaktertræk, hvorefter man bliver matchet med folk, der umiddelbart bedst synes at svare til ens ønsker.

C-Date – for dem der søger casual dating

Er du ude efter nogle mere afslappede forhold kan du med fordel vælge C-Date. Her samles tusindvis af danskere, som ønsker at pifte deres liv op med lidt sex eller dates uden forpligtelser.

Disclaimer