Savner ham


Det er ikke, fordi jeg ikke vil følge reglerne og lade være med at rejse ud af landet. Det er mere, fordi jeg savner ham så meget. Min kæreste. Han bor i Paris, og jeg sidder her i København. Og det eneste jeg kan tænke på, er at finde et par flybilletter til Paris.

Weekenden

Jeg vil gerne se ham i weekenden, der kommer. Jeg ved, det er umuligt. Vi taler via FaceTime flere gange dagligt, og vi er da også enige om, at vi holder os fra hinanden indtil alt, det her med korona-virussen er overstået.
Men hold da op, hvor er det svært. Jeg fandt faktisk nogle meget billige flybilletter derned. Jeg var faktisk lige ved at købe dem. Men jeg ringede ham op i stedet for. Vi talte meget om det. Skulle jeg tage chancen og flyve til Paris, eller skulle jeg holde mig i skindet? Min kæreste kan være ret bestemt. Han sagde, at jeg absolut ikke skulle købe nogen flybilletter. Vi vil jo alligevel ikke kunne gå ud og spise eller shoppe. Og vi kan jo ikke bare sidde der og stirre hinanden dybt i øjnene i en hel weekend.

Hul i hovedet

Han sagde også, det rent ud, sagt ville være hul i hovedet, hvis jeg gjorde det. Ikke kun udsigt til en dårlig tur til Paris og et ødelagt forhold. Chancen for et dårligt helbred er høj. ”Det er at smide penge ud til dårlige ting”, sagde han. Jeg forstår ham godt. Det er bare så svært.

Billige flybilletter

Og han forstår da også mig. Han har også ledt efter billige flybilletter til København, men har valgt at blive i Paris. Han arbejder jo dernede. Men indtil videre er der ikke udsigt til, at vi skal finde flybilletter, så vi kan komme til henholdsvist Paris og København. Hvor længe vil det vare?

To gode links om flybilletter og billigt til Paris:

https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/frankrig/paris/
https://www.rejsepriser.dk/

Disclaimer