Mit seneste projekt – slankekur

Så har jeg indgået et væddemål med min kammerart, det handler om hvem der taber flest kilo inden den første juni. Mit mål er at tabe mig 15 kilo inden da. Og siden jeg skal ned fra 130 kilo tror jeg godt det kan lade sig køre.

Måden jeg vil gøre det på er ved at følge en slankekur du kan læse mere om her, det er en enkelt kur som samtidig med at være enormt effektiv også er bygget på billig slankemad som man nemt kan købe i sin lokale købmand.

Jeg ved ikke med motion, jeg tror ikke jeg vil bruge tid på at dyrke motion men ellers bruge alt tiden på at spise fornuftigt og følge kuren og så herefter bare at have en normal dag. Min kammerart tror ikke på at man kan spise sig slank, men at der skal hårdt arbejde til.

Det bliver et spændende opgør at se, maden mod motionen. Jeg er overbevidst om at man ikke kan gøre det med motion alene, hans ambitionsniveau er også lidt lavere end mit, han går efter 7-10 kilos tab over den næste måned. Jeg synes det er en tynd ambition og er overbevidst om at jeg vinder.

Det der er på højkant er en stør bøf på Bones, deres store Rib-eye er så lækker at mine tænder løber helt i vand. Det er lidt paradoksalt at vi går på stram slankekur og gevinsten er en stor fed bøf med sauce og kartofler…det kan man så tænke over

Disclaimer