Kolonihavehuset – miniferier og sommer i Danmark

Flere mennesker har på et tidspunkt i deres liv drømt om at få deres helt eget kolonihavehus. Måske har I allerede købt grunden til kolonihavehuset, men synes måske, at det er et stort projekt at skulle udføre selv. Drømmen om et kolonihavehus kan udspringe af tanken om et tilflugtssted, hvor I kan tage en tiltrængt pause fra hverdagens travlhed.

Et sted I kan tage hen alene, med hinanden eller med familie og venner. Et kolonihavehus kan også fungere som en kombination af lejlighed og hus. Forstået på den måde, at I måske ikke er klar til at tage springet om at købe et hus frem for en lejlighed. På den måde kan I øve jer i husholdning og udeliv ved at investere i et kolonihavehus.

Der vil altid være en charme i at have bygget sit eget kolonihavehus, men der kan sommetider være langt fra tanke og drømme til handling.

Det findes der nu en løsning på. Dette firma har udviklet et nyskabende koncept, som giver ønsket om et kolonihavehus en helt ny dimension. Konceptet om det nye kolonihavehuset er bygget op omkring en mission om at skabe et kolonihavehus, som konstant kan udvikles og tilpasses.

Ydermere vil kolonihavehuset også kunne fungere som en slags gæstehus. Det kan være, at I har familie som kommer langvejs fra. På den måde kan I tilbyde dem ophold i længere perioder i ferier og lignende, hvor I både kan tilbyde dem privatliv samt hyggeligt samvær, når I ønsker det. Et kolonihavehus kan ses som et fælles samlingspunkt for hele familien. Hemmeligheden bag konceptet er et helt unik modulsystem, hvor du har fuld medbestemmelse på udformningen af dit kolonihavehus. Løbende vil firmaet udvikle flere nye elementer og forskellige beklædningstyper. Derved kan kolonihavehuset altså tilpasses både vejr og klima samt drømme og ønsker. Jeres kolonihavehus vil blive bygget op af forskellige elementer. Disse elementer fungerer som vægmoduler i både hele, halve og halvanden formater. På den måde har I endda selv mulighed for at beslutte, hvor døre og vinduer skal placeres i kolonihavehuset. Konceptet giver jer dermed mulighed for at opleve charmen ved at bygge kolonihavehuset selv. Dog uden selv at tage arbejdshandskerne på.

 

Disclaimer