Tag børnene med en tur i mini-zoo

Når børnene skal ud og opleve noget, så kunne det måske være en idé, at tage dem med i en såkaldt ”mini-zoo”. En mini-zoo adskiller sig fra normale zoos, idet både dyr og seværdigheder sættes i børnehøjde. Her handler det alt sammen om dine børn; hvad end de gerne vil klappe geder, stå ansigt til ansigt med påfugle eller bare hilse på kaninerne, så er det muligt. Dette gør altså, at dyrene nærmest kan underholde de kære små på egen hånd, mens du kan læne dig tilbage og nyde et fredeligt øjeblik. Et godt eksempel på sådan en mini-zoo kan ses her hos Nymarksminde: http://nymarksminde.dk/farm_minizoo.php.

Mini-zoo er både spænding og læren for dine børn

En mini-zoo er ikke kun for dig, som gerne vil give børnene noget spændende at se på; børnene lærer faktisk også noget af det. For som barn kan man sagtens læse om dyrene i de velkendte billedbøger, men man lærer intet bedre end at stå med det foran sig – og dyr er ingen undtagelse her. For vil familiens yngste gerne vide, hvordan flamingoerne går eller hvordan lamaen virkeligt spytter, så kan de se dette i en mini-zoo. Her er der ingen tvivl om, at både hjemlige og eksotiske dyr kan blive set i et helt nyt lys, når børnenes tur i de små dyreparker tager dem helt tæt på velkendte skikkelse fra fjernsyn og bøger.

De søde mini-zoos er også veludrustet til børnene, idet du ofte kan købe både salte snacks og søde is, så sulten efter slik også kan stilles. Forskellige vand og sodavand kan også købes, og der er heller ikke sjældent, at man finder både slush-ice og candyfloss i disse små zoos. På denne måde kan både dig og dine børn nyde en forfriskning i den danske sommer, mens I ser på dyr fra både ind- og udland.

 

Disclaimer