Kæmpe TV på væggen

Jeg har købt et gigantisk stort TV, for nu skulle det altså være. Jeg vil se mine fodboldkampe og mine film i det format, de har fortjent. Og det er altså på en kæmpe skærm i min verden 🙂 Nu kom så det fine fjernsyn i sidste uge, men der var lige en enkelt ting, jeg havde glemt at tage højde for: Ophængning på væggen af sådan et tungt TV. Det burde jeg sgu nok have tænkt på, men det var altså smuttet. Nu var gode dyr rådne, og jeg måtte finde en løsning. Jeg ringede til en butik på nettet ved navn avxperten.dk, og så starter historien!

Først søgte jeg på Google

Jeg startede med at søge på nettet efter nogen, der kunne lidt mere end bare sælge mig det beslag til væggen, jeg havde brug for. Du kender det sikkert: Jeg havde brug for at TALE med nogen, der lige kunne guide mig og forsikre mig om, at det valgte beslag faktisk også kan bære mit nyindkøbte fladskærms tv. Jeg ringede til to forskellige butikker først. Den ene gad ikke tage telefonen, og den anden var overhovedet ikke vidende om produkterne. Så ringede jeg til firmaet Avxperten.dk ude i Grenå, og det var dælme en noget bedre oplevelse.

Kanon service fra Avxperten

En super fed fyr som jeg desværre ikke kan huske navnet på spurgte en masse ind til både fjernsynet og min væg, hvilken erfaring jeg havde med at bore huller, rawlplugs etc. Og så kom han i gang med at rådgive om de muligheder, jeg havde. Det var simpelthen som at komme i menneskehænder.

Jeg endte med at bestille et vægophæng a la det her:

 

 

En ordentlig moppedreng, der kan sikre, at mit dyrt indkøbte TV ikke pludselig ryger ned og smadrer både gulv og sig selv!

Anyways: De har mange vægophæng ude hos Avxperten.dk, og mangler du sådan noget, kan jeg godt anbefale dem: http://www.avxperten.dk/vaegbeslagophaeng/vaegbeslagophaeng.asp

Disclaimer