Jeg fandt den bedste slankekur

Jeg er helt oppe og køre, jeg har fundet den bedste slankekur jeg nogensinde har prøvet. Jeg har været på mange slankekure igennem tidens løb, men denne her er ikke mindre end helt fantastisk. Jeg har været på den i en måned, har tabt 8 kilo, har ikke været sulten, men har tværtimod været sprængfyldt af energi.

Ideen kommer helt bag på mig, og hvor enkelt det hele er, jeg har som tidligere skrevet prøvet mange forskellige slankekure, nogle med suppe, nogle med frugt og nogle med juice.

For mig føles det hele som om man altid skal sulte sig selv og det egentlig er en slankekur baseret på sult, frem for at det er en slankekur baseret på almindelig sund fornuft og gode vaner. Denne nye slankekur er helt perfekt til mig og min badevægt er ikke længere ved at blive helt flad når jeg hver morgen springer ud af sengen og kan ikke vente med at se hvor meget jeg har tabt det sidste døgn.

Det ene er kosten, jeg har lagt det helt om til at følge denne kur, og tror aldrig nogensinde jeg kommer af den igen – jeg har ikke lyst. Jeg sover bedre nu, jeg har meget mere energi nu og jeg kan klare meget mere, både på arbejde og sammen med familien. Jeg overvejer seriøst endda at dyrke motion ved siden af det hele.

Jeg faldt over det ved et tilfælde gennem et link på facebook og har delt de gode oplevelser omkring effektivkur.dk med alle mine venner. Det er ikke mindre end det bedste der er sket for mig i år. Det er helt fantastisk, måske kan jeg endelig få min krop igen og få styr på mine dårlige spisevaner.

Disclaimer