Det store spørgsmål når man har små børn…


…skal man vælge en kombivogn eller skal man vælge en barnevogn. Begge dele er rigtig gode, men hvorfor skal man i alverden vælge den ene frem for den anden. Det er måske specielt kombivognen jeg ikke helt har forstået.

Altså, i min verden er en kombivogn bare en klapvogn, hvor man kan spænde en lift på, så har man et sted den lille kan sove. Det er vist det, jeg ser ikke at der er andet i den – hvad skulle det næsten være?

Jeg har altid ment at barnevogn var vejen at gå – faktisk er det ikke mere end en måned siden jeg fandt ud af at der faktisk var forskel på kombivogn og barnevogn og jeg synes ikke helt jeg kan gennemskue hvorfor der er behov for to produktet.

Det eneste formål jeg kan se ved en kombivogn er at den er nem at pakke ind i bilen, men hvor tit gør man lige det – i forhold til hvor ofte man bare skal have den lille ny til at sove. Personligt synes jeg det er meget mere værd at man har en barnevogn, der er beregnet til at man kan sove i den, og som man føler er mere robust end en kombivogn. Måske kan jeg blive klogere, men lige nu ser det ud til at jeg ikke kan hitte ud af hviken en jeg skal vælge.

Disclaimer