Fodboldgolf har grebet danskerne

Det er meget forskelligt, hvad man giver sig til at lave, når der pludselig står fritid på skemaet. For mange mennesker er det ligeså meget, hvad de laver, når de ikke er på arbejde, der definerer hvem de er, som det er, hvad de laver på deres arbejdsplads. Det betyder, at der er lige så meget forskel på hvad folk laver, når de har fri, som der er på mennesker. Og det siger jo ikke så lidt, for der er jo mange forskellige mennesker rundt om i verden.

Der er mange forskellige hobbyer, som folk giver sig i kast med i deres fritid. Nogle nørkler måske med en gammel bil, mens andre måske spiller noget musik, men det kan også være noget helt andet. Det kan være, at man er ude og hjælpe nogle andre mennesker med at kunne lave noget i deres fritid. Eksempelvis kan det være, at man er træner i den lokale fodboldklub, og på den måde har noget at få sin fritid til at gå med. Men en af de ting, som mange naturligt nok er glade for, er at bruge deres fritid på at være sammen med deres familie. Især dem der er så heldige selv at være forældre, er virkelig glade for, at få lov at bruge tid sammen med deres familie. Det er dog ikke altid nemt at lokke dem til, og der er tit andre tilbud der er mere fristende end at skulle være sammen med ens forældre en hel dag.

Hvordan lokker man så børnene til at være sammen med en?

Nøglen er jo at man skal præsentere et tilbud der er så godt, at de bare ikke kan afvise det, og så skal de fleste børn ud i det fri og røre sig, hvis det skal lade sig gøre. Det er ikke sikkert at dit barn helt har opdaget hvor godt det er at komme ud i det fri en gang imellem, men så er det jo bare med at introducere dem til spillet fodboldgolf. Hvis der ligger en lille fodboldspiller i maven på dit barn, så er det her en måde at få hele familien ud og spille fodbold på en anden måde, på. Det kommer til at være en favorit blandt alle i familien, og det gør det fordi alle kan være med. Der er ikke noget med at mor ikke kan være med, fordi hun har en gammel knæskade så hun ikke kan løbe. Der er slet ikke behov for at løbe i fodboldgolf, men der er nærmere tid til at man kan gå rundt og hygge sig ligeså stille.

Er det ikke dyrt?

Nej, det er ikke slemt i forhold til hvad man ellers kunne finde på at lave med ungerne, som at tage dem i en forlystelsespark eller noget lignende. Sådan en tur kan være meget dyr, men det behøver fodboldgolf ikke være, og det koster som regel ikke mere end et par hundrede kroner for en familie, og bliver I virkelig bidt er der endda steder, der tilbyder sæsonkort så man kan komme igen.

 

Disclaimer