Om at finde Florida rejser


Overvejer du at finde en rejse til Florida? Så skal vi ihvertfald gøre alt for, at du kommer ordentligt igang med din søgning efter en Florida rejse.

Vi anbefaler dig, at du finder ud af, hvad du har lyst ti,l at lave på din rejse til Florida, og herefter har du nogle kriterier for, hvad du har lyst til. Når du kender dine kriterier for din rejse, kan du begynde din søgen, samt indhente tilbud  hos forskellige rejsebureauer, som er specialister i rejser til USA.

Disse bureauer kan hjælpe dig til, at vælge den perfekte rejse for dig, men også en rejse som passer dit budget. Derudover kan bureauerne give dig en masse tips om, hvordan det er at rejse i USA.

Derudover kan de også hjælpe dig med, at udfylde papirarbejder ifb. din florida rejse, hvilket er ekstremt vigtigt at du får gjort.

Husk at udfylde: 

  • Secure Flight – Blanket som fortæller dit køn og fødselsdato som angivet i dit pas, det er for de Amerikanske myndigheder kan registrere dig om indrejsende. Du får denne blanket udleveret i flyet.
  • APIS – En database som flyselskaberne er påkrævet at have, og de gemmer oplysninger på dig som passager, men også hvor du er fra, dit hjemland mv.
  • ESTA – Dette er den elektroniske ansøgning du skal udfylde minimum 72 timer før du tager afsted til USA. Denne koster ca. 70,- kr. I denne ansøgning skal du skriv div. oplysninger og nogle af dem kan du finde i dit pas. Det er en sikkerhedsforanstaltning, ikke kun for en florida rejse men for rejser i USA generelt.

Få en god Florida rejse

Du kan være sikker på, at få en god Florida rejse, hvis du væbner dig med tålmodighed og indhenter tilbud fra diverse rejsebureauer. Som tommelfingerregel kan du spare rigtig mange penge, hvis du er tidligt ude og kigge på rejse, gerne ét år i forvejen. Arbejd’ dig frem til nogle tilbud, og kig på dem. Derefter skal du tage stilling til, hvilken du ønsker at vælge, nogle gange kan kriterierne om flestoplevelser og budgettet ikke altid hænge sammen. Så du må vælge, hvad der 100% afgør, hvilken rejse du vælger, om det er budgettet for eksempel.

Sådan får du den bedste Florida rejse

For at du får en god Florida rejse, skal du selvfølgelig huske dit tøj, pas, penge mm. det er en rigtig god idé, hvis du sætter dig lidt ind i den Amerikanske kultur, som på nogle punkter er helt anderledes fra den danske kultur. Derovre er det ikke unormalt at give 15-20% i drikkepenge, hvilket er noget helt andet end hvad man gør i Danmark.

Endvidere kan du spare en hel del penge, hvis du bestiller din rejse udenfor den absolutte højsæson for rejser i USA, som er om sommeren. Priserne er på sit højeste i sommermånederne, og vil du gerne ha’ lidt mere for pengene, er det attraktivt for dig, at tage afsted i foråret eller efteråret. Læs mere om din florida rejse.

Disclaimer