Barnevogn eller kombivogn

Det er altid en stor omvæltning at få en lille baby. Der er mange ting i dagligdagen der skal laves om, og specielt skal der indkøbes en masse nyt babyudstyr til den lille ny.

Noget af det man kommer til at bruge mest er barnevognen eller kombivognen hvis man vælger at købe en sådan. Her i Danmark har vi tradition for at de små skal udenfor og sove i barnevognen, det er vi ret unikke omkring. Det betyder også at man skal vælge den rigtige model for at få det bedste ud af det.

Generelt set er en barnevogn meget større end en kombivogn, da kombivognen er en kombination af en klapvogn og en barnevogn. Det betyder også at der er nogle muligheder og nogle begrænsninger i de forskellige modeller.

Kombivognen er god hvis man bor i lejlighed og skal have den med op på tredje sal eller lignende og samtidig kan man spare på budgettet med hensyn til klapvognen hvis man vælger en kombivogn. Ikke alle har brug for en klapvogn og flere købere bare en lille paraplyklapvogn og bruger den når man er på tur.

Barnevognen er god hvis du har et stort barn eller hvis du forventer at dit barn skal sove udenfor længe. Normalt er barnevogne lidt længere end kombivognen og den er rigtig god hvis man bor i hus eller rækkehus, hvor du ikke behøver at trække den op ad alle trapperne. Den er lidt mere klodset, men til gengæld er det en super god måde at få barnet til at sove på. En dedikeret løsning er måske bedre end en løsning, hvor det er en kombination.

Disclaimer