Sommertid er slankekurtid


Her om sommeren er det tid til at gøre det sidste ved slankekuren inden man skal på stranden og lufte den veltrimmede krop. Alternativt skal sommeren bruges til at træne hårdt på den nye slankekur og udnytte at man kan være udenfor hele dagen og at det gode vejr giver en motivation til at give den gas.

En god sommer slankekur består at en masse god mad. Det gode ved sommeren er at man har mest lyst til at spise nogle lette retter. Det betyder at man nemt kan få fingrene i noget god slankemad for få penge. Det gør at mange af dem jeg kender faktisk taber sig mest om sommeren. Det er også om sommeren man er mest motiveret, fordi man ser hvordan man ser ud i badetøj og hvis ikke man synes om det man ser er det en god motivation til at klø på og få smidt nogle af de overflødige kilo.

Selvom man er overvægtig er det vigtig at få noget ud af sommeren ellers bliver det sure pligter det hele og man risikerer at køre sur i sin slankekur. Det handler om at give sig selv plads til at leve sit liv, men samtidig at holde fokus på at kunne tabe sig med en effektiv slankekur. Det er jo det det hele handler om – at tabe sig. Så hvis ikke du føler for at være på slankekur, så lad være med at tænke over det som en slankekur, men som en sommeraften med et let måltid. Der skal i virkeligheden ikke så meget til for at det giver et positivt resultat.

Disclaimer