Inde ved siden af…


Man siger at græsset altid er grønnere på den anden side. Det har jeg altid synes var lidt  rigtigt, jeg tror ikke altid jeg selv har været helt tilfreds med den måde jeg havde det på. Efterhånden som jeg er blevet mere selvbevidst er det kommet mere til mig selv at jeg selv er min egen lykkes smed.

Det startede egentligt lidt ved et tilfælde med at jeg begyndte at deltage i et par diskussioner på Internettet omkring det at opdrage hunde og hvordan jeg selv havde gjort det. Det var starten på noget nyt. Jeg har det sidste år købt nyt hus, startet virksomhed og etableret en mindre virksomhed. Og det hele startede med de par indlæg på internettet om hundetræning.

Min virksomhed består kun af mig og så en revisor i Aalborg som varetager alt bogføring og regnskab. Det eneste jeg skal bekymre mig om er at drive min virksomhed og skrive flere e-bøger så jeg kan forblive uafhængig af et traditionelt 8-16 job. Jeg havde egentligt troet at det at drive virksomhed var hårdere og mere kedeligt og mange kedelige opgaver omkring regnskabet og det at afregne moms og løn.

Faktisk er det slet ikke vanskeligt, jeg har min eksterne regnskabschef, RDeconomic, fra www.rdeconomic.dk som holder mig i ørerne og giver mig friheden til at skrive e-bøger og bare leve livet og nyde ungerne og det hele. Det er helt fantastisk.

Jeg kan varmt anbefale rdeconomic og deres koncept omkring freelance revisorhjælp. De har styr på det hele og de bekymrer sig virkeligt omkring ens økonomi. Man kan ringe til dem og høre om man har råd til at at investere i fx. hus eller bil.

Disclaimer