En god morgen starter for mange mennesker med en god kop kaffe eller te. I vintermånederne er det hovedsagligt i den varme form vi indtager disse, hvor det i sommermånederne foretrækkes at drikke eksempelvis iskaffe og iste. Uanset hvad, så er smagen og kvaliteten vigtig, hvorfor det er at foretrække at vælge et kvalitetsprodukt.
Nu er vinteren for alvor kommet. Den første sne er faldet og den er også forsvundet igen, men der er mere på vej. Vinter rimer på hyggetid indenfor med tæpper og puder i sofaen. Når mørket falder på kan man gå en tur i byen og se levende lys i vinduerne. Både i private hjem og på restauranter og caféer, hvor forskellige mennesker sidder omkring små borde, snakker og slubrer kaffe og te i sig.
Danskerne har opfundet begrebet hygge og er eksperter i at udøve det. Når vi hygger gør vi det helst med små snacks og noget at drikke. Her er kaffe og te oftest favoritter. At udfordre smag og sammensætning har de seneste år været, og er stadig, en tendens inden for både mad og drikke. Især te fås i et væld af forskellige smage – eksempelvis lakrids.
Der ses også en tendens til, at det ikke kun er på caféer og kaffebarer, at baristaerne findes. I private hjem er kaffe og bl.a. ristningen af denne blevet en hobby for flere. Her er der eksempelvis fokus på igen at udfordre smagsløgene i forhold til sammensætning. Hvis man inviterer venner på middag er det muligt at udvikle desserten, således at den går i spænd med den bønne man har valgt til dessertkaffen. For at gøre hjemmebaristaen så dygtig som muligt, er det vigtigt med det rigtige udstyr. Her kan en side som Barlife anbefales, hvor der findes te, kaffe og forskelligt udstyr hertil.