Jeg elsker at forkæle vores datter

Så har jeg lige været på nettet og shoppe lidt hos babytorvet.dk, og det blev naturligvis til flere lækre produkter fra Sebra og Smallstuff. Jeg kan simpelthen ikke stå for Sebra´s og Smallstuff´s flotte og farverige tekstiler, og min datter Julie er ligeledes helt pjattet med dem.

 

Min mand Gert kan dog ikke forstå, hvordan en Sebra sengerand eller Smallstuff sengerand kan koste så mange penge. Og han kan slet ikke forstå, hvad vi skal bruge 2 til, når Julie kun har en seng. Det Gert glemmer er, at en sengerand ikke kun er til pynt.

Sengerande har vigtigt formål

En sengerand har faktisk et andet vigtigt formål, nemlig at sørge for at arme og ben ikke kommer i klemme mellem tremmerne. Vel koster Sebra og Smallstuff sengerande mere end almindelige sengerande, men kvaliteten er også usamlignelig. I øvrigt har jeg også købt begge sengerande på udsalg, så de var slet ikke så dyre endda. Kilde: Sengerand.dk

Jeg har også købt Sebra sengetøj og Smallstuf sengetøj, for det skal jo gerne passe sammen med sengerandene 😉 Sebra og Smallstuff sengetøj er simpelthen bare så flot og blødt, og Julie siger, at hun sover bedre med dette sengetøj end det andet hun har. Jeg mener også, at sengetøjet fra Sebra og Smallstuff er økologisk, så jeg kan sagtens forsvare at betale lidt ekstra for det.

Sebra og Smallstuff

Af andre produkter fra Sebra og Smallstuff som Julie har på sit børneværelse, kan nævnes Sebra bogkasser, Smallstuff dukkeseng, Sebra dukkevogn, Sebra tæppe og lidt Sebra legetøj. Det er simpelthen bare så hyggeligt, og det er vel også derfor, at Julie er så glad for at lege på sit værelse.

For god ordens skyld skal det lige nævnes, at der faktisk er et andet mærke, både Julie og jeg er helt vilde med, nemlig Katvig. Katvig laver rigtig flot børnetøj i en super lækker kvalitet.

Jeg tror, at halvdelen af Julies garderobe er fyldt op med børnetøj fra Katvig. Jeg har fundet en super lækker online tøjbutik, som forhandler billigt børnetøj, herunder Katvig.

Hos Babyland.dk har vi købt langt det meste af Julies børnetøj, og jeg har da også selv købt lidt dametøj og lidt herretøj til Gert. Så er man på udkig efter tøj til børn: Babyland.dk, tøj til kvinder eller tøj til mænd, så er bestemt et besøg værd.

 

Disclaimer