Beograd og Bruxelles

Min personlige assistent er kommet på arbejde! Jeg skal på en 10 dages rejse rundt i Europa, og hun har fået til opgave at sørge for, at jeg får flybilletter til Bruxelles, Lichtenstein, Zagreb, Thessaloniki, Beograd, Bukarest og Sofia og så tilbage igen.

Flybilletter

Jeg har møder med vores datterselskaber i de byer, så jeg håber, at hun tænker på også at sørge for overnatning der, hvor det er nødvendigt. Jeg behøver ikke at overnatte i hver eneste by. Fx så burde det være muligt for mig at nå møderne i Beograd og Zagreb på den samme dag. Det burde også være muligt at nå møderne i Bukarest og Sofia på den samme dag. Hvis det ikke passer, så kan det være, at hun må lægge ruten, så jeg når møderne i Sofia og Thessaloniki på samme dag.

Det er en tur, jeg tager ca. hver tredje måned, så hun har prøvet at sætte sådan en rejse sammen til mig et par gange før.

Men hun skal sørge for at holde tungen lige i munden. Det er fint, at hun samtidigt leder efter billige flybilletter, men hvis tiderne ikke passer, så må hun købe de dyrere versioner. Det, som er det vigtigste for mig, er, at jeg når frem og ikke spilder tiden i lufthavne med at vente på forbindelser. Det er også meget vigtigt, at møderne bliver lagt, så jeg på nogle enkelte dage kan nå 2 møder på den samme dag. Det, som hun eventuelt skal bruge ekstra på flybilletterne til nogle af byerne, sparer vi på, at jeg ikke skal overnatte.

Hun er nu god til det. Det er også hende, som planlægger mødetiderne med vores samarbejdspartnere. Det er vist en nem tjans for hende. Da jeg er chef her i koncernen, så er der aldrig problemer med at få et møde, på det tidspunkt, hvor det passer mig. Det er fedt at være chef.

Disclaimer