Spanien på charter?

brown building

I har lige haft vinterferie. Den blev brugt på at diskutere om I skal finde billige flybilletter til Barcelona – til sommer – og så leje en bil og køre rundt i Spanien selv. Det er jo et spændende land, som I godt kan lide. I har været der flere gange, men lysten til at udforske lidt mere af indlandet har længe været hos jer. Det er ikke en dårlig idé. Men det er også lidt risikofyldt: Hvad vil der ske, hvis I bliver involveret i et trafikuheld?

Hvorhen i Spanien?

Og ved I allerede nu, hvorhen i Spanien I vil? Det er vel ikke kun Barcelona, som I er interesserede i at lære at kende. Hvis I ved, hvor I vil hen i Spanien til sommer, så er det fint. Jeg tænker, at I har en rute, som I vil følge. Men ved I, hvor lang tid det kan tage at finde logi selv? Det kan tage ret lang tid, kan jeg fortælle. Og jeg kan også fortælle, at det ikke altid er sådan, at boligerne, I finder, faktisk er så flotte, som billederne fortæller.

Overvej det sikre: Charterferie

Ærlig talt, så vil det bedste – og det billigste – nok være, hvis I finder et godt rejsebureau, som kan tilbyde jer rejser, som giver jer mulighed for også selv at kunne udforske indlandet. Der findes faktisk rejsebureauer, der også tilbyder at sørge for, at I kan leje en bil. Så I risikerer ikke, at der ikke er biler til rådighed, når I ankommer. Det er en stor fordel. Spanien modtager nemlig rigtigt mange turister. Jo, jeg taler om charterrejser. Men jeg taler om meget individualiserede charterrejser. Det er nemlig en branche, der har udviklet sig meget siden de blev meget populære.

Det er et forslag, som ligesom møder jeres krav til selv at udforske, men som også sikrer jer, at der altid vil være mulighed for at kunne vende tilbage til jeres udgangspunkt i Spanien.

Disclaimer