Slankekur inden sommer


Sommeren er her hurtigere end du tror, så hvis du allerede nu går rundt med lidt overvægt er det nu du skal handle for at kunne være lækker til at tage på stranden.

En slankekur tager omkring et par måneder at virke helt, er du meget overvægtig kan du tabe omkring 15-20 kg på to måneder. Men hovedreglen er at det ligger et sted mellem 7-10 kilo om måneden.

Hvis du tror det er helt utopi så skal du tage et kig over på effektivkur.dk og se hvordan man med brug af langsomme kulhydrater sagtens kan opnå dette uden at anstrenge sig det mindste. Det eneste der skal til er at du skal have motivationen til at tage på slankekur, det er typisk det der er den største udfordring.

Det gode ved en slankekur med langsomme kulhydrater er at det er billig slankemad, det man skal spise på sådan en kur er eksempelvis linser og bønner og det er meget billigt. En aftensmad med salat, linser og kylling kan lavet for omkring 10 kroner pr. portion – det er da billigt.

Så hvis du skal være lækker til at tage på stranden til sommer og først lige skal have smidt lidt overvægt er det nu du skal i gang. Find motivationen alene eller eventuelt sammen med andre så du hurtigt kan komme igang – og så er det bare med at give den gas.

Disclaimer