Rene vinduer – det er ingen sag

Har du også haft problemer med striber osv på dine vinduer, når du har pudset dem? Og føler du, du skal pudse efter med en ren klud bare for at få vinduerne til at se rimelige ud?

Jeg kender alt for godt problematikken. Jeg har i mange år pudset vinduer i almindeligt sæbevand lave af opvaskemiddel og vand. Jeg har brugt sådan en svaber med noget plysset klud på som kan købes i ethvert supermarked til at vaske vinduerne med for derefter at skrabe vandet væk med en almindelig vinduesskraber.

Jeg syntes faktisk en overgang, jeg havde ganske godt fat i teknikken med at gøre det i store bløde bevægelser frem for én bane af gangen, men alligevel endte jeg ofte med striber og jeg skulle næsten altid gnubbe efter med en tør klud eller viskestykke. Det var også som om, det blev værre jo mere solen skinnede. Det var næsten som om sæbevandet tørrede på vinduet inden, jeg fik det væk. Problemet er jo bare, at man så sjældent har lyst til at pudse vinduer i regnvejr. Det ophæver ligesom effekten af de rene vinduer.

I stedet valgte jeg at få min rengøringskone til at vaske dem sådan ind imellem, når hun syntes, de var ved at trænge. Jeg tænkte, at hun jo nok havde mere styr  på det end jeg og så slap jeg da også for at bebrejde mig selv de mange striber. Desværre var hendes tilgang den samme som min og resultatet var derfor også det samme.

Så nu har jeg taget skeen i den anden hånd og har hyret en vinduespudser og han giver mig simpelthen byens reneste vinduer og så kan man jo kun sige, at rene vinduer – det er ingen sag. Det tager ham ikke mange minutter at komme rundt til alle vinduer og det koster faktisk ikke alverden. Penge godt give ud efter min mening.

Disclaimer