Jeg blev testet

Lad mig med det samme slå fast, at jeg ikke altid holder mg på dydens smalle sti, npr det gælder om at have det lidt ekstra sjovt i byen. Eller rettere: Jeg plejede ikke at holde mig på måtten, men efter en oplevelse på mit job, har jeg lagt helt om. Jeg er blevet ansat som livvagt et sted, som jeg naturligvis ikke kan oplyse hvor er. Efter at have været ansat en uges tid, kom jeg i snak med en kollega, og jeg kom til at nævne, at den forgangne weekend, hvor jeg havde fri, havde været lidt vild og var endt med lidt ecstasy.

Han gloede målløst på mig og sagde så, at jeg jo altså kunne forvente at blive narkotestet når som helst i det her job. Det står i din ansættelseskontrakt, som han sagde. Nu er jeg jo en rigtig mand, så jeg læser ikke sådan en kontrakt, jeg skriver den bare under. Jeg må indrøme, jeg blev nervøs, for jeg har ikke lyst til at miste det her job, som er yderst velbetalt.

Narko test? Virkelig?

Jeg søgte lidt information om emnet på Google og faldt over det danske firma Ferle Produkter, der åbenbart er de førende i Danmark med udvikling, fremstilling og salg af tests til at afsløre alt fra hash til stærk narko. Jeg troede sgu ikke, der var nogen udenfor hospitalslaboratorier, der kunne sådan noget, men det er der altså. Og lidt mere research afslørede da også, at det er utroligt almindeligt i virksomheder at narkoteste i dag. Jeg fandt en del info her. Det var faktisk også via den hjemmeside, jeg fandt fre til Ferle.

Jeg testede mig selv

Jeg skyndte mig at bestille sådan en narkotikatest:

Narkotest

Den kom allerede dagen efter, og nu var det så ved at være nogle dage siden, jeg sidst havde været på sjoveren. Jeg testede – og jeg testede fandme positivt!!!! Det chokerede mig på to fronter:

  1. Det rystede mig, at jeg havde spor af de små sjove piller i min krop næsten en uge efter jeg havde taget dem
  2. Jeg var rystet over, at det kunne koste mig mit job, hvis det havde været min arbejdsgiver, der testede mig.

Jeg stoppede omgående med alt andet end lidt sprut i weekenderne. Vel godt en måned senere røg jeg ind til en test, og jeg testede selvfølgelig negativt. Mit job var reddet – og det var mit helbred også!

Disclaimer