Fodboldgolf – anderledes men sjov underholdning

Fodboldgolf er blevet et populært indslag når der skal arrangeres familiefest, polterabend, firmafest eller teambuilding. Fodboldgolf er nemlig sjovt, underholdende og en super form for konkurrence. Interessen for at dyrke fodboldgolf har været konstant stigende de senere år, og derfor er der allerede mere end 20 unikke og spændende baner til fodboldgolf i landet. Flere kommer sikkert de kommende år, og dermed får endnu flere lettere adgang til fodboldgolf, som uden tvivl har potentialet til at blive rigtig stort.

Der er allerede etableret et forbund for fodboldgolf udøvere, og det er bestemt ikke kun for sjov at mange dyrker fodboldgolf. Mange dyrker nemlig fodboldgolf på højt niveau, og deltager løbende i konkurrencer i både ind- og udland. Ikke overraskende så er tyskerne også gode til denne form for fodbold, og derfor vandt de også det første verdensmesterskab indenfor fodboldgolf, et arrangement hvor Danmark også deltog. Men lidt mindre end et VM kan selvfølgelig også gøre det. Og et af de steder, hvor alle har mulighed for at komme og prøve fodboldgolf er hos Nymarksminde. Du kan læse mere om fodboldgolf hos Nymarksminde på denne side: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

Fodboldgolf kan spilles af alle uanset alder, og hvis det er et arrangement med for eksempel familien eller virksomheden, så vil alle uden tvivl få sig et godt grin, det er nemlig ikke så nemt som mange tror, og det får smilet frem hos de fleste. Fodboldgolf er uden tvivl et perfekt indslag, når der skal et sjovt indslag på programmet.

 

Disclaimer