CMS’et Umbraco

Hvis man har styr på de mange forskellige systemer der er til at lave hjemmesider, så er man helt sikkert også faldet over måden Umbraco. Umbraco er et meget brugervenligt system, det er nemt at arbejde med, og dette gør det både let og meget populært blandt webmastere.

Der findes mange forskellige systemer at arbejde med, og det er meget forskelligt fra person til person hvad det er man bedst kan lide, så det er en god ide at undersøge hvilke muligheder man har. Man kan aldrig sige nej til et system før man har prøvet det, og da der er så stor forskel på de forskellige systemer, kan der være et som passer bedre end et andet.

Det gode ved Umbraco er at det er tilgængeligt gratis, og derfor kan man spare penge ved at bruge dette system, hvilket mange helt sikkert benytter sig af. En af Umbraco’s helt store styrker er at der stort set ingen begrænsning er på layout, hvilket gør at man helt selv kan vælge hvordan det skal se ud og hvordan det skal fungerer. Dette betyder meget for mange webdesignere, da de går meget op i designet, og når man helt selv kan bestemme, er det en glæde at arbejde med sådan et system.

Hvordan er performance af Umbraco systemet?

Har man lavet det på en hensigtsmæssig måde, så er Umbraco lynhurtigt og det er nemt i implementationen. Dette er vigtigt når man er webmaster på en hjemmeside, da det er nemmere at komme rundt på hjemmesiden, og derudover at det er lynhurtigt. Har man et meget stor brug af for eksempel noder eller dokumenttyper, så kan det resulterer i at Umbraco fejler en smule i performance.

Dette er ikke nogen god ting at have, og det er da også muligt at man kan komme disse problemer i forkøbet, så man ikke står med dem senere hen. Dette gøres ved at sikre at man har en korrekt implementering, for på den måde undgår man at støde på disse problemer når der snakkes om Umbraco performance. Umbraco er CMS’et Umbraco og systemet kan det hele.

 

Disclaimer