En ganske almindelig lørdag ændrede min rygning


Lørdag for 4 uger siden mente min kone, at vi skulle på et stort garage marked for, at købe nyt legetøj til børnene. I starten havde jeg ikke den store lyst, jeg havde set den lidt kiksede krammer side med deres kaffe og cowboy hatte sælge alt deres skrammel. Det var bare ikke lige sådan det forholdte sig. Man må sige, at der er sket meget med kræmmerne siden, jeg var på et marked sidst.

De sælger sgu e-cigaretter

Den første bod som jeg faldt over solgte e cigaretter, hvilket jeg fandt meget interessant, da jeg gerne vil holde op med at ryge. Til jer der ikke ved, hvad en e-cigaret eller elektronisk cigaret er, så er det et stål rør der er formet som en rigtig cigaret. Man kan også købe en e cigaret online se dem her www.smartsmoke.dk.Når man ryger på cigaretten, får man damp ind i lugerne i stedet for røg, som indeholder mere end 4000 skadelige stoffer. Derfor fik jeg købt mig en e-cigaret med nikotin, som jeg har røget på i 4 uger, uden at have røget en rigtig cigaret. Jeg er da mega stolt. Det er første gang i 20 år, jeg har holdt så lang tid.

Legetøj til ungerne

Det vi rigtig kom derud for, var at købe nyt legetøj til ungerne og det var der virkelig store muligheder for. I næsten hver anden bod var der legetøj til salg. Det meste var brugt, men det kunne næsten ikke ses og så koster det jo ikke mere end en brøkdel af, hvad det koster for ny. Derved kunne vi jo spare rigtig meget på legetøj til vores piger. Der var nu en bod, hvor vi købte mest. Det var nyt legetøj og det var for det mest motorik legetøj og her kommer det gode. Alt sammen var økologisk legetøj, hvor er det fedt, at der er nogen der vil prøve lykken med at sælge dette, for vi prøver virkelig på at leve et sundere liv for vores egen og ikke mindst for vores børns skyld. Problemet med legetøjet var, at det ikke lige henvendte sig til vores pigers aldre, men mere til små baby’er m.m.
Heldigvis kender vi rigtig mange, som lige har fået børn eller skal til at have det. Derfor købte vi en masse økologisk legetøj til baby, så er barselsgaverne nemlig redet.
Da vi skulle hjem var jeg godt nok glad for at eje en stationcar, for hold da op tøserne havde fået købt godt ind af nyt legetøj til deres værelser. Det fede af det hele var, at tøserne tilsammen kun havde brugt i omegn af 150 kr. Det var virkelig vildt taget i betragtning af, at meget af legetøjet havde en ny pris på 500 kr.

Tag til det næste garageslag og spar penge

Derfor folkens, kig efter det næste garagesalg der er i jeres område, for der er masser af penge at spare til jeres børn og børnene hygger sig vildt med at gå rundt og kigge på de forskellige boder.
Til info: Det garage salg jeg var til, var i Aalborg. Jeg ved der er flere af slagsene rundt om i Danmark. Derfor må I meget gerne informere flere markeder I kender herunder i kommentaren.
God vind

Disclaimer